Wie ben ik?

Mijn naam is Thom 28 jaar jong. Na alle verplichte basis en middelbare scholen ben ik in 2007 de studie multimedia vormgeving gaan volgen aan de creatieve industrie school te Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in de richting interactieve vormgeving.

Daar zijn mijn interesses voor onder andere webdesign, social media, typografie en interaction design ontstaan en gegroeid. Het vormgeven van websites is mijn grootste passie. Ik zit bovenop de trends van dit moment en heb een grote dosis creativiteit. Daarnaast heb ik redelijk kennis van HTML en CSS. Het geeft een kick om mijn ontwerpen uiteindelijk online te zien.

Het uiterlijk van een website is net zo belangrijk als de inhoud daarvan. Maar misschien zijn de interactie en gebruiksvriendelijkheid van een website wel het allerbelangrijkst. Wat staat waar, hoe werkt het en waarom, zijn vragen waar ik graag over nadenk. Inhoud, functionaliteit en opmaak moeten perfect in balans zijn.

Daarnaast is het elke keer weer een uitdaging om het juiste lettertype bij een logo, website of visitekaartje te zoeken, dat perfect het doel of de inhoud ondersteund. Mijn inspiratie haal ik uit mijn grootste online informatiebron, Twitter en Facebook.

Mijn eigen website gebruik ik als een persoonlijke visite kaartje. Hierop plaats ik projecten waaraan ik werk, interessante weetjes over mijn vakgebied en deel ik persoonlijke ervaringen.

Klik hier voor mijn CV.

Referenties